top of page

REGLAMENT GENERAL CANICROSS

- Poden participar totes les races de gossos, sempre que estiguin en bona forma física i passin el control veterinari obligatori que es farà abans de la caminada.

- Els particpinats menors d'edat hauran de presentar un permís dels pares o tutors conforme aquests es fan responsables de la participació del menor i descarreguen de responsabilitats els organitzadors de la cursa. En cas de ser menors de 14 anys hauran de córrer acompanyats d'un adult.

- Els gossos hauran de tenir com a mínim 1 any d’edat, complert abans de la cursa per poder participar. És obligatori que el gos vagi identificat amb microxip. Un gos sense microxip no podrà córrer. 

- No està permès l’ús de collars de càstig (punxes, estrangulament, etc).

- En cas que hi hagi gosses en zel s’haurà de comunicar a l’organització i sortiran en última posició.

- No s’admetrà la participació de gossos manifestament perillosos (no ens referim a races sinó a exemplars concrets). Els gossos conflictius (no perillosos), és a dir aquells que tenen reaccions estranyes davant altres gossos en determinades circumstàncies, hauran de prendre la sortida amb morrió o bé fer-ho en darrer lloc.

- El corredor autoritza la reproducció d’imatges seves i del seu gos en les plataformes que l’organització utilitzi per difondre i publicar aquest esdeveniment. 

- En cas d'anulació de la prova per causes alienes a l'organització, no es retornarà l'import de la inscripció.

Control dels gossos:

- El participant serà responsable del seu gos en tot moment, des de l’arribada al lloc de la cursa fins que marxi.

- No es permeten gossos sense lligar ni abans, ni durant, ni després de la cursa.

- Els excrements dels gossos han de ser recollits pels seus propietaris. S'habilitaran diverses papereres.

    Vacunacions:

- Tots els gossos participants de la cursa hauran d’estar identificats amb microxip i vacunats amb la Vacuna Tetravalent (Brom, parvovirosi, parainfluenza, hepatitis) i l'antiràbica amb menys d’un any d’antelació. 

INSCRIPCIONS:

- El preu de la inscripció anticipada és de 10 euros i inclou  entrepà + beguda + obsequi + dret als sortejos

- 2 euros de la inscripció aniraan destinats a la Protectora d'aanimals de Parets

- No es podran fer devolucions de les inscripcions un cop efectuades ni es retornaran els diners en cas de suspensió de la cursa per motius aliens a la 

 

En inscriure’s a qualsevol prova l’esportista declara ser coneixedor i acceptar el present reglament i el propi de la prova. 

bottom of page